Gelukt!... Je bent nu officieel een basic member van Ruiterbewust! 

Houd nu je inbox in de gaten want je ontvangt een e-mail met daarin de gegevens van je aanmelding zodat je straks kunt inloggen! Dit kan een paar minuten duren....

10 minuten verder maar nog geen e-mail? Controleer dan even je spambox! Grote kans dat de e-mail daarin is beland! Zo niet, neem dan even contact op met leden@ruiterbewust.nl


Liever toegang tot alle online trainingen en programma's om alles uit jezelf en je paard te halen? 

Als ruitercoach en therapeut voor paarden heb ik een heel eigen visie op de paardensport ontwikkeld. Het is mijn missie om ruiters bewust te maken van het welzijn van hun paarden en dat juist in de combinatie met de invloed die zij zelf hebben. Zo startte ik eind 2014 mijn eigen bedrijf 'Ruiterbewust' door het toedoen van mijn eigen paard Stratford! Als ik van iemand heel veel heb geleerd in de afgelopen 11 jaar dan is het wel van hem. Hij leerde me dat paarden echt niet express gespannen of gevaarlijk zijn. Er is altijd iets onderliggends aan de hand. Stratford leerde me ook naar mezelf kijken en stimuleert me tot vandaag de dag nog steeds om te groeien als persoon!

Inmiddels zo'n 6 jaar later is Ruiterbewust uitgegroeid tot een begrip in de paardensport en mag ik op dagelijkse basis combinaties helpen die volledig zijn komen vast te zitten met hun paard. Het bijbrengen van bewustzijn is voor mij erg belangrijk en dat is de voornaamste reden dat ik al mijn gaven en talenten heb gebundeld in dit VIP membership.

Total Value: €4297

Op dit moment voor slechts : $€ 29,95 p/m
€19,95 p/m

Copyright © Ruiterbewust 2020 All Rights Reserved.

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close