Wil jij op een ontspannen manier al jouw doelen en dromen bereiken met je paard?

Als VIP member leer je door de ogen van je paard waardoor jullie elkaar feilloos gaan aanvoelen en begrijpen en waardoor jullie samen echt één worden met elkaar!

Breng de samenwerking met jouw paard naar het volgende niveau! 

Ga aan de slag met leiderschap, start een onverwoestbare samenwerking met je paard, ontwikkel je ruitergevoel en creëer jouw onverslaanbare mindset als VIP member van Ruiterbewust!

Creëer magie samen met jouw paard!

Diepe ontspanning ervaren samen met je paard. Samen zo sterk verbonden zijn dat je benen tintelen en zodra je denkt aan de overgang die je wilt rijden, voel je jouw paard meteen reageren. Het is net alsof jullie samen versmolten zijn. Je geniet van ieder ritje met jouw paard en zit daarna ook nog eens boordevol energie!

Inloggen waar en wanneer je maar wilt

Je kunt deze online training zelfs volgen als je bij je paard bent zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen!

'Word de beste versie van jezelf met een beetje hulp van je paard'

'Problemen' vertaald vanuit het paard speciaal voor het ruiterbewustzijn!

Als ruitercoach en therapeut voor paarden heb ik een heel eigen visie op de paardensport ontwikkeld. Het is mijn missie om ruiters bewust te maken van het welzijn van hun paarden en dat juist in de combinatie met de invloed die zij zelf hebben. Zo startte ik eind 2014 mijn eigen bedrijf 'Ruiterbewust' door het toedoen van mijn eigen paard Stratford! Als ik van iemand heel veel heb geleerd in de afgelopen 11 jaar dan is het wel van hem. Hij leerde me dat paarden echt niet express gespannen of gevaarlijk zijn. Er is altijd iets onderliggends aan de hand. Stratford leerde me ook naar mezelf kijken en stimuleert me tot vandaag de dag nog steeds om te groeien als persoon!

Inmiddels zo'n 6 jaar later is Ruiterbewust uitgegroeid tot een begrip in de paardensport en mag ik op dagelijkse basis combinaties helpen die volledig zijn komen vast te zitten met hun paard. Het bijbrengen van bewustzijn is voor mij erg belangrijk en dat is de voornaamste reden dat ik al mijn gaven en talenten heb gebundeld in dit VIP membership. 

Enkele reacties op online trainingen en programma's


Iris van der Salm

Deelnemer 'Online coaching programma' Vorm een onverslaanbaar team met je paard'

"2018 wordt een top paarden jaar! Ik heb meegedaan aan de online coaching programma Dat heeft voor veel nieuwe inzichten gezorgd. Het gaat er vooral over dat je veel meer controle kan krijgen over alles zoals: angst, verbinding met je paard, toekomstdromen en eigenlijk ook je dagelijks leven. Het is heel confronterend want alles begint met bewustwording. Maar uiteindelijk is het eigenlijk heel simpel en effectief om de oefeningen toe te passen. Mijn zelfvertrouwen is nog meer gegroeid en daardoor kan ik mijn paard nog beter begeleiden. Ik hoop dat er nog heel veel ruiters met hun paarden door dit programma geholpen gaan worden, want als je ziet hoeveel stress miscommunicatie veroorzaakt bij het paard (en ruiter) wat eigenlijk helemaal niet nodig is. Janneke bedankt voor het delen van deze onmisbare inzichten . Groetjes Iris en Heroi."

Melanie v/d Wachter

deelnemer 2e ronde van het online coaching programma 'Vorm een onverslaanbaar team met je paard'

"De verandering begon al toen ik besloot om mee te gaan doen. De dag nadat ik mezelf had aangemeld ging het gelijk al soepeler. Iedere les kwam steeds op het juiste moment waardoor ik echt binnen een paar weken tijd enorme stappen heb kunnen maken met mijn paard. Van gespannen en wantrouwen naar ontspanning, plezier en vertrouwen. Ik kan het echt iedereen aanraden!"

Paardrijden is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Iedereen leert op zijn/haar eigen manier en daarom heb ik een hele mooie combinatie van kijken, lezen, luisteren en schrijven gecombineerd zodat jij echt alles uit jezelf en je paard kunt gaan halen. En je hebt altijd en overal toegang zolang je lid bent.

Video's 

Oefeningen en opdrachten uitgelegd op video zodat je een voorbeeld ziet en die kunt toepassen. 

Audio's

Luisteropdrachten die je kunt beluisteren met oortjes in op je paard. Net alsof ik naast je sta!

Werkboeken

Verschillende werkboeken om inzichten op te schrijven en je kennis uit te diepen.

Community

Samen met een groep gelijkgestemden ruiters elkaar motiveren en inspireren.


De deuren van het VIP membership zijn op dit moment gesloten

Je kunt je hieronder aanmelden voor de lijst dan krijg je meteen bericht als de deuren weer gaan openen

Veelgestelde vragen beantwoord

Hoelang houd ik toegang tot alle online trainingen en programma's?

Je lidmaatschap loopt voor 12 maanden. Je hebt deze 12 maanden onbeperkt toegang. Je kunt aan het einde van deze periode zelf kiezen of je lid wil blijven of dat je jouw lidmaatschap liever opzegt. 

Ik ben geen dressuurruiter is dit dan wat voor mij?

Natuurlijk richt ik me op dressuurruiters maar dit betekent niet dat jij actief hoeft te zijn in de wedstrijdsport of dagelijks met dressuur bezig moet zijn. Ik zie de dressuur als basis ongeacht of jij nu springt of recreatief rijdt het is goed om je paard te gymnastiseren. Deze trainingen zijn vooral gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling als ruiter en het optimaliseren van het management van jouw paard. Dus het maakt in principe helemaal niet uit of je wel/geen dressuurruiter bent. Als jij gewoon graag de ideale ruiter voor jouw paard wilt zijn en jouw paard het allerbeste gunt kom er dan gerust bij! 

Ik heb al een instructeur, heb ik die nu niet meer nodig?

Dit lidmaatschap is absoluut geen vervanger voor je instructeur maar juist een hele waardevolle aanvulling. Je leert hier vanalles over het management van jouw paard, een stuk bewegingsleer en daarnaast vooral persoonlijke ontwikkeling voor jou als ruiter. Je kunt dus gewoon bij jouw instructeur blijven trainen!

Wat als ik iets niet begrijp of een vraag heb?

Je kunt altijd met gelijkgestemden ruiters sparren in de community en elkaar motiveren, inspireren en verder helpen. Daarnaast probeer ik ook regelmatig actief te zijn en vragen over de online trainingen te beantwoorden.

Kan ik deze online trainingen en programma's op mijn eigen tempo volgen?

Jazeker, je kunt zelf kiezen met welk programma je begint en hoe snel je gaat. Jij bepaald zelf jouw eigen tempo en wanneer je hiermee bezig bent, hoeveel tijd je er in steekt ect!

Hoe gaat het in z'n werk?

Je krijgt een persoonlijk account aangewezen waarop alleen jij kunt inloggen. Zodra je bent ingelogd zie je alle online trainingen, heb je toegang tot de community en kun je aan de slag gaan! 

Ik heb geen eigen paard kan ik me dan alsnog aanmelden?

Dit kan zeker, het is natuurlijk fijn om een eigen paard te hebben omdat je dan alles direct kunt toepassen. Maar ook als je een bijrijd of lease paard hebt kun jij net zo goed gebruik maken van alle online trainingen en oefeningen.

Hoe kan ik de online trainingen bekijken?

Je logt in op je eigen account en kiest vervolgens één van de online trainingen. Je kunt de trainingen ook kijken vanaf je telefoon,, tabled, ipad of gewoon op je laptop.

Wat gebeurt er na een jaar VIP member te zijn geweest?

Allereerst heb jij dan natuurlijk een heleboel stappen gemaakt als ruiter waardoor je enorm gegroeid bent samen met je paard. Je kunt er na je periode van 12 maanden voor kiezen om te verlengen of om je account op te zeggen. Je krijgt hiervoor ruim van te voren een email waarin je jouw voorkeur kan aangeven

Hoe zit het met betalingen?

Je betaald in eerste instantie direct het bedrag van € 19,95 om jezelf aan te melden Dit is om te zorgen dat het rekeningnummer dat je hebt doorgegeven wel echt klopt en vervolgens wordt het bedrag van €19,95  iedere maand rond de 25ste afgeschreven.

Hoe lang duurt een lidmaatschap en hoe zit dat met opzeggen? 

Je wordt VIP member voor een periode van 12 maanden. Ruim voordat deze periode afloopt krijg je een email met een link waarin je heel eenvoudig je lidmaatschap op kunt zeggen. Je kunt er dus zelf voor kiezen om deze periode te verlengen of om je lidmaatschap op te zeggen en het is allemaal makkelijk te regelen via de links in de e-mail! Dit is dus niet maandelijks opzegbaar. Je blijft wel ook na deze periode dezelfde prijs betalen. Als jij je dus aanmeld voor €29,95 blijft dat voor jou de prijs ongeacht hoelang je lidmaatschap loopt.

Wanneer ontvang ik mijn accountgegevens?

Je ontvangt jouw inloggegevens op maandag 27 juli per e-mail! Vanaf dat moment heb je toegang tot alle content!

© Copyright Ruiterbewust | All rights reserved

Plaats jezelf op de wachtlijst

Vul hieronder je gegevens in en klik op verzend, dan stuur ik je een mail zodra de inschrijving voor het VIP membership is geopend!

Close