BLACK FRIDAY DEAL

DIT AANBOD IS VERLOPEN

Ervaar jij ook zoveel spanning met je paard?

Ben jij een ambitieuze ruiter?
En droom jij ervan om een onverslaanbaar team te vormen samen met je paard?
Wil jij jouw paard feilloos aanvoelen en begrijpen?
Zou jij graag dat magische gevoel willen ervaren dat jij en je paard in elkaar versmelten?
Maar ben je bang dat dit niet voor jou is weggelegd? Lees dan verder want het kan wel!


Je wilt graag de allerbeste ruiter zijn die jouw paard zich kan wensen. Maar ondanks alle tijd en moeite die je erin stopt lukt het je maar niet om te ontspannen op je paard. Op sommige dagen lijkt het zelfs wel of jij en je paard elkaar helemaal niet begrijpen door alle miscommunicaties die er steeds zijn.
Bijna sta je op het punt om de handdoek in de ring te gooien


Nu ervaar je nog...

* Onrust en spanning in je hoofd en in je lichaam waardoor je niet echt kunt genieten van je paard.
* Dat je paard dwars over je heen loopt en steeds de leiding neemt. Je hebt helemaal niets te vertellen en zou dat graag anders zien.
* Angst voor je paard en je paard reageert hierop waardoor er soms gevaarlijke situaties ontstaan.
* De neiging om overal beren en leeuwen op de weg te zien die er eigenlijk niet zijn maar waardoor je paard wel schrikkerig wordt.


Mijn eigen ervaring met spanning en angst!

Ik zat precies in dezelfde situatie als jij!

Een paar jaar geleden had ik een 'opstapprobleem' bij mijn paard Stratford. Zodra ik mijn voet in de beugel zette, drukte hij zich op en veranderden zijn ogen van bruin naar zwart. "Hij leek wel bezeten".  Ruim anderhalf jaar heb ik met dit probleem te maken gehad waarin ik keer op keer mijn leven waagde door op te stappen en je raad het al... Dat ging mis! En niet één keer ook. Ik viel van mijn paard, belande in het ziekenhuis waarna ik vervolgens door diverse operaties en een lange revalidatie niet meer kon rijden.  

Vicieuze cirkel van spanning!

In het half jaar dat daarop volgde werd mijn ongeluk keer en keer op mijn netvlies afgespeeld en zo ontwikkelde ik een diepe angst voor mijn paard.  Na mijn revalidatie periode ging ik vol goede moed aan de slag met mijn paard met in mijn achterhoofd 'Als je het nu niet doet, dan doe je het nooit meer' en zo ben ik opgestapt. Zelfs nadat ik eindelijk de oorzaak van mijn opstapprobleem had gevonden en dit was opgelost bleef ik angstig en gespannen zodra ik opstapte. Het vertrouwen was helemaal weg. Ik stond letterlijk te rillen als een rietje waardoor mijn paard weer op mijn spanning begon te reageren. Ik zat dus echt in een vicieuze cirkel waar ik maar niet uit kon komen.  

Eindeloos zoeken naar een oplossing!

Ik besloot op zoek te gaan naar een oplossing voor mijn angst en spanning en ik heb echt van alles geprobeerd. Zo ben ik bij verschillende coaches geweest, heb ik diverse trainingen gevolgd maar het mocht niet baten. Toch heb ik nooit opgegeven en besloot ik om zelf te gaan ontdekken wat wel en niet werkt. Dat lukte beter, want hoewel ik nog veel dingen tegenkwam die niet werkte, kwam ik er ook achter wat wel werkte en dat ging nog supersnel ook!  Ik was binnen de kortste keren van al mijn angst en spanning af toen ik eenmaal de juiste tools in handen had. Nu kon ik weer volop genieten van de paardensport.  

Het hielp niet alleen mij, maar ook mijn lesklanten!

Een tijdje later stond ik in de baan les te geven aan één van mijn leerlingen die enorm veel spanning had waardoor haar paard letterlijk onstuurbaar door de baan heen galoppeerde. Het lukte haar niet om te ontspannen en alles los te laten en toen besloot ik om te kijken of de tools die ik had ontdekt ook voor haar werkte... Het was geweldig! Binnen enkele minuten kon ze rustig en gecontroleerd de baan door. Uiteindelijk ben ik de tools met meerdere ruiters gaan testen en voor iedere ruiter werkte dit gewoon!  En uiteindelijk heb ik na veel testen bij diverse ruiters dit online programma  'Vorm een onverslaanbaar team met je paard' gemaakt!

Over het online programma:

5 modules, 20 lessen, 5 bonus lessen, een werkboek. Kortom een volledig compleet programma van 20 weken dat zorgvuldig stap voor stap is opgebouwd! Super simpel om te volgen met praktische oefeningen en opdrachten vanuit een bewezen methode! Kortom alles wat je nodig hebt om een onverslaanbaar team te vormen samen met je paard.  En je kunt het volgen op de manier die het beste bij je past. 

Module 1

Word de ideale ruiter voor je paard


In deze module draait het allemaal om jou als ruiter! Als ruiter ben je de basis van het team dat je vormt samen met je paard. In deze module gaan we ervoor zorgen dat je weer helemaal terugkomt bij jezelf, zodat je straks beter kunt gaan communiceren met je paard en waarbij je angst en spanning kunt verruilen naar ontspanning en vertrouwen.  

Module 2

Neem de teugels in eigen handen


In deze tweede module gaan we aan de slag om erachter te komen waar jij nog dingen laat liggen op het gebied van leiderschap en waar je al een ware leider bent! Ik ga je helpen om de perfecte leider voor jouw paard te worden zodat jullie straks echt mooi kunnen gaan samenwerken.  

Module 3

Start een onverwoestbare samenwerking met je paard


De derde module staat in het teken van de samenwerking en communicatie met je paard! Ik leer je hoe jij op een andere en makkelijkere manier kunt communiceren samen met jouw paard zodat jullie echt gaan samen werken.  

Module 4

Ontwikkel je ruitergevoel


Module 4 staat in het teken van de ontwikkeling van je ruitergevoel! In deze module ga ik je leren hoe jij jouw gevoelskant kunt gaan combineren met de technische vaardigheid waardoor je enorme sprongen vooruit zult maken in de training.  

Module 5

Creëer een onverslaanbare mindset


De manier waarop je over iets denkt, bepaalt je resultaat! Tijdens de 5e module gaan we kijken hoe het ervoor staat met jouw manier van denken, leer je om je bewust te worden van je gedachte, en je gedachte bewust te sturen zodat je ook andere resultaten gaat zien!  

Zo zit het in elkaar:

Wat tref je aan in dit online programma?


Dit online programma is opgebouwd in 5 modules met ieder 4 lessen en een extra bonus les. Bij iedere les wordt de opdracht uitgelegd in een video en krijg je daarnaast steeds een opdracht. De ene keer is dat een audio, een andere keer weer een opdracht die je uitvoert met of naast je paard. Soms ook een schrijfopdracht. Bij dit online programma hoort een werkboek waarin je alle lessen bij kunt houden en de opdrachten en inzichten in opschrijft.

Video's

Opdrachten

Audio's

Tools

Community

Werkboek

TESTIMONIALS

Ervaringen van deelnemers

"Ik heb meegedaan aan de online coaching programma Dat heeft voor veel nieuwe inzichten gezorgd. Het gaat er vooral over dat je veel meer controle kan krijgen over alles zoals: angst, verbinding met je paard, toekomstdromen en eigenlijk ook je dagelijks leven. Het is heel confronterend want alles begint met bewustwording. Maar uiteindelijk is het eigenlijk heel simpel en effectief om de oefeningen toe te passen. Mijn zelfvertrouwen is nog meer gegroeid en daardoor kan ik mijn paard nog beter begeleiden. Ik hoop dat er nog heel veel ruiters met hun paarden door dit programma geholpen gaan worden, want als je ziet hoeveel stress miscommunicatie veroorzaakt bij het paard (en ruiter) wat eigenlijk helemaal niet nodig is. Janneke bedankt voor het delen van deze onmisbare inzichten!"

Iris van der Salm

paard Heroi

"De verandering begon al toen ik besloot om mee te gaan doen. De dag nadat ik mezelf had aangemeld ging het gelijk al soepeler. Iedere les kwam steeds op het juiste moment waardoor ik echt binnen een paar weken tijd enorme stappen heb kunnen maken met mijn paard. Van gespannen en wantrouwen naar ontspanning, plezier en vertrouwen. Zelfs in de wedstrijden zie ik duidelijk verschil. Waar ik voorheen altijd net wel/geen winst haalde zit ik nu vaak op 2 winstpuntjes per proef en krijg ik complimenten over onze harmonie! Ik kan het echt iedereen aanraden! "

Melanie v/d Wachter

paard Joy of daylight

" Zeer goede begeleiding van mijn zoontje en zijn pony. Ze had snel door wat het probleem was met de pony en gelijk goede training methode in gang gezet en met fijne, zeer begrijpelijk informatie voor een kind van 13 jaar. Dat is een gave opzichte zelf om dat te kunnen overbrengen op de jeugd. Ze gaan nu weer als een speer ik kan het anderen zeer aanraden om met haar in zee te gaan. "

Marion Huissoon

paard Abel

Paardrijden was nog nooit zo eenvoudig!

Ooit stond ik precies op hetzelfde punt als jij nu!

Het worden van de ideale ruiter voor jouw paard is de eerste stap in het vormen van een onverslaanbaar team met jouw paard! Als je deze stap overslaat en blijft denken dat het allemaal aan je paard ligt, dan kom je nergens. En iedereen weet wat er gebeurt als je te lang in die vicieuze cirkel blijft hangen. Dan houd het plezier op, verkoop je je paard en is het einde oefening.

WACHT NIET tot deze situatie je neus uitkomt! Maar kies ervoor om deze uitdaging aan te gaan met je paard! Ooit stond ik namelijk ook op een punt en met mijn handen in het haar… Ik had zoveel geprobeerd, zoveel methoden getest en niets leek te helpen. Dus besloot ik het maar zelf te gaan doen.

Met mijn kennis en door mijn ervaring met het vormen van een onverslaanbaar team met je paard, leid ik je stap voor stap door het proces en staat de samenwerking met jouw paard als een huis na afloop van deze 5 modules!

 En weet je wat te gek is? Dat dit allemaal een super positief effect gaat hebben op jouw dagelijkse leven! Zo hebben de deelnemers uit de vorige ronde ervaren dat ze niet langer onzeker zijn, ook echt de leiding nemen in hun dagelijkse leven en echt voor zichzelf durven kiezen!

Veel gestelde vragen

Ik heb geen eigen paard. Kan ik het programma dan alsnog volgen?

Zelfs als je niet beschikt over een eigen paard dan kan dit online programma jou helpen om een betere ruiter te worden en om meer samen te werken met het paard dat je rijd!

Ik ben een digibeet. Kan ik dit programma dan wel doen?

Je hoeft gelukkig helemaal niet technisch te zijn. Na je aanmelding ontvang je een e-mail waarin ik je uitleg hoe het precies werkt. Maar eigenlijk is het een kwestie van inloggen en dan kun je direct de training bekijken!

Hoelang blijf ik toegang houden tot dit programma?

Onbeperkt! We beginnen op maandag 30 November en vanaf dat moment krijg jij onbeperkt toegang. Als je bepaalde lessen later nog eens wilt terugkijken of opnieuw het hele programma wilt doorlopen dan kan dit zonder problemen!

Ik ga binnenkort op vakantie, mis ik dan iets?

Ondanks dat je het misschien druk hebt met andere dingen of misschien zelfs op vakantie gaat maakt dat niet veel uit. Je kunt gewoon op een later tijdstip aan de slag gaan met het programma. Je toegang is onbeperkt en je kunt het programma op je eigen tempo volgen!

Copyright © Ruiterbewust. All Rights Reserved.