Support

Heb je een vraag of een probleem? Check dan of het antwoord op je vraag hieronder staat.

Ik ben nog geen lid, hoe kan ik lid worden? 

Super dat je lid wilt worden van Ruiterbewust maar op dit moment is de inschrijving voor nieuwe leden gesloten en is de site alleen toegankelijk voor bestaande klanten van Ruiterbewust. Aan het einde van iedere maand opent de inschrijving zich voor 3 dagen waarin jij je dus aan kunt melden. Om er zeker van te zijn of dit lidmaatschap bij je past geef ik een gratis online masterclass die je kunt volgen en doe ik je daarin ook een speciaal aanbod voor het VIP membership met een leuke korting 😉 

Ik heb problemen met inloggen, wat kan ik doen? 

Inlogproblemen zijn vervelend maar vaak heel gemakkelijk op te lossen. Allereerst is het belangrijk om te controleren of jij wel de juiste gebruikersnaam en wachtwoord hebt gebruikt. Zowel je gebruikersnaam als wachtwoord zijn hoofdletter gevoelig dus let ook op het gebruik van hoofdletters en let er ook op dat je geen spatie gebruikt.

Lukt het nog niet om in te loggen? Vul in plaats van jouw gebruikersnaam het e-mailadres in waarmee je geregistreerd bent. Als dit nog niet werkt dan klik je onder de velden op wachtwoord vergeten. Vervolgens wordt je omgeleid naar een pagina waarop je jouw gebruikersnaam of e-mailadres kunt invullen. Vul hier je e-mailadres of gebruikersnaam in en klik op nieuw wachtwoord aanmaken. 

Controleer vervolgens je e-mailadres voor de bevestigingslink. Je krijgt vanuit het systeem met je gebruikersnaam, en daarbij een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Klik op deze link in de mail die je brengt naar een pagina waarin jij jouw wachtwoord opnieuw kunt instellen. LET OP Je moet je nieuwe wachtwoord twee keer invullen! Vervolgens klik je op wachtwoord aanmaken en wordt je naar de inlogpagina gestuurd waarbij je kunt inloggen met je nieuwe wachtwoord!

Foutmelding 'Too many redirects'

De reden voor ERR_TOO_MANY_REDIRECTS is precies wat de foutmelding zegt. Iets op de website veroorzaakt een oneindige redirect lus. In essentie zit de website vast (URL 1 verwijst naar URL 2 en URL 2 verwijst weer naar URL 1 of er gebeuren te veel redirects achter elkaar) en anders dan andere fouten kan de server dit nauwelijks zelf oplossen en moet jij actie ondernemen om het op te lossen.

Er zijn een aantal variaties van deze error die afhankelijk zijn van de browser die je gebruikt. Bekijk op deze link wat jij kunt doen>