Maak van jouw dressuurpaard een echte Happy Athlete binnen drie maanden


"Gratis online training met video's en opdrachten voor ambitieuze dressuurruiters die alles uit hun dressuurpaard willen halen"


Gratis online training met video's en opdrachten voor ambitieuze dressuurruiters die alles uit hun dressuurpaard willen halen

Leer stap voor stap hoe jij van jouw dressuurpaard een happy athlete kunt maken

Module 1

Deze module bestaat over een stukje bewegingsleer. Ik leer je hierin wat een correcte beweging is en hoe jij beperkingen herkent.

Module 2

In deze module leer ik je van alles over het hoofd en de symmetrie van je paard en welke invloed dit heeft op je paard.

Module 3

In deze module komt de hoofd/hals houding aan bod. Ik leer je hoe jij kunt testen of jouw paard een correcte hoofd/hals houding heeft.

Module 4

Deze module leert je heel duidelijk het verschil tussen de houding en bouw van je paard en laat je zien hoe de lichaamshouding zich aanpast.

Module 5

In deze module leer je om compensatiepatronen te herkennen en krijg je inzicht in hoe jij deze bij jouw eigen paard in beeld brengt.

Module 6

In deze module gaan we concreet kijken naar hoe jij het management van jouw paard kunt optimaliseren en wat je zelf kunt doen. 

Over je trainer

Janneke Zijderveld

"'Ik had echt geen flauw idee waar ik moest beginnen"

Een aantal jaar geleden had ik te kampen met een enorm opstapprobleem met mijn paard. Iedere keer als ik mijn voet in de beugel zette, drukte hij zich op en veranderde zijn ogen van bruin naar zwart. "Hij leek wel bezeten". Ik geloofde er niet in dat mijn paard 'echt gemeen' zou zijn of dat hij dit expres zou doen. En dus besloot ik om hem na te laten kijken maar ik had echt geen flauw idee waar ik moest beginnen'. Moest ik hiervoor naar de kliniek, of een fysiotherapeut laten komen? Ik vroeg het aan mensen om me heen maar die waren er van overtuigd dat het een karakter trekje was en dat ik misschien gewoon maar moest stoppen met hem. Gelukkig ben ik, zo eigenwijs als ik ben verder gaan zoeken. Ik wist niet waar ik moest beginnen,, dus begon ik maar gewoon.  Ik ben zo'n beetje overal geweest, van de kliniek naar allerlei professionals, alternatieve geneeskunde... you name it! Uiteindelijk heb ik na bijna twee jaar en vele euro's verder de oplossing gevonden voor mijn paard en is mijn leven en dat van mijn paard compleet veranderd!

Inmiddels werk ik alweer een aantal jaar als Ruitercoach en therapeut voor paarden, en help ik ambitieuze dressuurruiters om van hun paard een echte Happy Athlete te maken zodat ze samen een onverslaanbaar team kunnen vormen. 

De afgelopen jaren hoor ik heel veel mensen  om me heen dat ze wel vaak het gevoel ervaren dat er iets bij hun paard niet helemaal lekker zit maar dat ze geen idee hebben wat ze eraan kunnen doen of waar ze moeten beginnen met zoeken. Vaak blijft het dan bij het standaard riedeltje zoals de fysio of osteopaat voor een jaarlijkse controle maar het gevoel blijft.  'Ik heb er naar laten kijken, het zal wel goed zijn'.  Zonde, want het zijn vaak die ruiters die keihard trainen hun scores op te kunnen halen. Ze scoren steeds maar matig, weten ergens wel dat er meer in zit maar toch komt het er dankzij alle moeite niet uit.  Zonde, want veel van de ruiters die ik tegenkom zouden zeker 5 %, soms zelfs 10 % hoger kunnen scoren als dat ze nu doen. 

Daarom heb ik nu een gratis online training gemaakt speciaal voor ambitieuze dressuurruiters waarin ik onmisbare waardevolle kennis met je ga delen zodat jij alles uit jezelf als ruiter en uit je dressuurpaard kan gaan halen!

Aan het einde van deze online training weet jij namelijk precies hoe jij het management en de training van jouw paard kunt gaan optimaliseren zodat jij samen met jouw paard een onverslaanbaar team gaat vormen en ongekende prestaties neer kunt gaan zetten!

Wil je meer leren over het functioneren van jouw paard? 

Klik op de knop hier beneden en krijg gratis toegang tot de gehele online training en alle daarbij horende bonussen. 

Veelgestelde vragen beantwoord

Wat zijn de kosten van dit lidmaatschap?

Je betaald helemaal niets. Je ontvangt een gratis account met toegang tot de online training, online masterclasses en nog veel meer helemaal voor niets. 

Hoelang heb ik toegang tot al deze content?

Je houdt onbeperkt toegang zolang deze site bestaat. Je kunt inloggen waar en wanneer je maar wilt overal vandaan en dat is natuurlijk super handig!

Wat als ik tussendoor even geen tijd heb om de training te volgen?

Dat is geen enkel probleem. Iedereen heeft wel eens zo'n moment dat je hoofd er even niet naar staat of dat je het gewoon heel erg druk hebt en er niet aan toe komt. Geen zorgen, je kunt de online training op ieder gewenst moment weer oppakken en verdergaan waar je gebleven was.

Kan ik mijn lidmaatschap zelf beëindigen? 

Ja, sterker nog dit is je eigen verantwoordelijkheid. Ik vind het geweldig als je lid wordt van Ruiterbewust maar jij bent degene die bepaald voor hoelang. Aangezien dit om een gratis lidmaatschap gaat komen er geen kosten bij kijken dus is er weinig reden om je lidmaatschap te beëindigen.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens? 

Natuurlijk ga ik heel zorgvuldig met jouw persoonlijke gegevens om. Zo zal ik ze nooit met iemand anders delen en zal ik je ook niet spammen. Je kunt in mijn privacybeleid precies lezen wat er met je gegevens gebeurt en hoe deze worden verwerkt.

Zijn er later nog kosten aan verbonden?

Nee, je meld je hier aan voor een gratis lidmaatschap van onbeperkte duur. Er bestaat uiteraard wel een betaalde variant waarin je toegang hebt tot nog veel meer online trainingen en programma's maar daar verplicht ik je uiteraard niet toe. Je kunt er dus altijd zelf voor kiezen om gratis lid te blijven of om een VIP member te worden. 

Krijg deze complete online training inclusief alle bonussen nu helemaal gratis!

Maak nu gebruik van dit once in a lifetime aanbod. Geen addertjes onder het gras, geen verborgen kosten maar start met een gratis account. 


Copyright © Ruiterbewust. All Rights Reserved

CLAIM GRATIS DIT BASIC MEMBERSHIP 

Vul hieronder je gegevens in om toegang te krijgen tot deze online training en de daarbij horende bonussen.

In ons Privacy Beleid kun je vinden hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken.  Je hoeft je geen zorgen te maken want wij zijn zuinig op je gegevens en zullen deze niet delen met derden. Daarnaast kun je je op ieder moment uitschrijven om geen emails te ontvangen.

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close