Deel 3: Rijtechnisch oplossen en verbeteren

Inmiddels weet je hoe het met jouw paard gesteld is. Je weet de sterke punten van je paard, en hebt door middel van de massage technieken je paard geholpen om nog soepeler te worden, spanning aanzienlijk te verminderen. En nu is het tijd om nog een stap verder te gaan en de training van je paard eens goed onder de loep te nemen. In dit derde deel leer ik je onder andere hoe jij jouw paard op een vriendelijkere en gerichtere manier kunt trainen zodat je paard sneller verbeterd en je meer resultaat behaald. Daarnaast geef ik je ook inzichten zodat jij zelf een trainingsplan kan gaan opstellen die helemaal past bij jou en je paard en waar jullie beide nog meer naar elkaar toegroeien als team.  

Tijdsduur van deel 3

2  uur en 45 minuten

Moelijkheidsgraad

Gemiddeld

Dit is je trainer

Janneke Zijderveld

Oprichter van Ruiterbewust waar ze actief is als therapeut voor paarden gespecialiseerd in hoofdpijn bij paarden. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld: extreme spanning, gevaarlijk gedrag en het headshaking-syndroom. 

Ze heeft inmiddels duizenden paarden en dus ook ruiters geholpen en begeleid naar een gezonde basis met het paard als Happy Athlete!


"Voorkomen is beter dan genezen" dat is haar motto en zodoende heeft ze deze online training ontwikkeld waarin ze jou als ruiter/trainer leert om blokkades in een vroegtijdig stadium te herkennen, vervolgens je tools geeft zodat jij zelf jouw paard kunt gaan ondersteunen en daarnaast ook je training aan kunt passen zodat je op een vriendelijke en correcte manier je paard traint waarbij je sneller en effectiever je doel bereikt. 

Bekijk de laatste updates

© Copyright Ruiterbewust.  All Rights Reserved