Module 4: Een concreter beeld

In Module 4 gaan we nog een stapje verder in het analyseren van hoe jouw paard er nu precies voor staat. Ik leer je in deze module bijvoorbeeld hoe jij op een eenvoudige manier de balans van jouw paard kunt testen. Daarnaast gaan we ook kijken naar het functioneren van het hoofd en de zintuigen. En daarnaast gaan we alle bevindingen uit de vorige modules nu samenvatten tot een compensatiepatroon zodat je meer inzicht krijgt in het lichaam van je paard en het gedrag wat hier uit voort komt. 

Duur van de Module

 40 minuten

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Dit is je trainer

Janneke Zijderveld

Oprichter van Ruiterbewust waar ze actief is als therapeut voor paarden gespecialiseerd in hoofdpijn bij paarden. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld: extreme spanning, gevaarlijk gedrag en het headshaking-syndroom. 

Ze heeft inmiddels duizenden paarden en dus ook ruiters geholpen en begeleid naar een gezonde basis met het paard als Happy Athlete!


"Voorkomen is beter dan genezen" dat is haar motto en zodoende heeft ze deze online training ontwikkeld waarin ze jou als ruiter/trainer leert om blokkades in een vroegtijdig stadium te herkennen, vervolgens je tools geeft zodat jij zelf jouw paard kunt gaan ondersteunen en daarnaast ook je training aan kunt passen zodat je op een vriendelijke en correcte manier je paard traint waarbij je sneller en effectiever je doel bereikt. 

Get The Latest Updates

© Copyright by Ruiterbewust 2015-2021. All Rights Reserved.