Module 3: De voorhand van je paard

In deze derde module kijken we voornamelijk naar de voorhand. Wat wil je graag zien bij de voorhand van je paard en wat juist niet. Hoe hoort de voorhand van je paard nu eigenlijk te bewegen en hoe kun je zien of jouw paard de voorhand meer of overbelast? Dat zijn allemaal vragen die ik ga beantwoorden in deze module zodat jij precies weet hoe jouw paard ervoor staat. 

Duur van de Module

 40 minuten

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Dit is je trainer

Janneke Zijderveld

Oprichter van Ruiterbewust waar ze actief is als therapeut voor paarden gespecialiseerd in hoofdpijn bij paarden. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld: extreme spanning, gevaarlijk gedrag en het headshaking-syndroom. 

Ze heeft inmiddels duizenden paarden en dus ook ruiters geholpen en begeleid naar een gezonde basis met het paard als Happy Athlete!


"Voorkomen is beter dan genezen" dat is haar motto en zodoende heeft ze deze online training ontwikkeld waarin ze jou als ruiter/trainer leert om blokkades in een vroegtijdig stadium te herkennen, vervolgens je tools geeft zodat jij zelf jouw paard kunt gaan ondersteunen en daarnaast ook je training aan kunt passen zodat je op een vriendelijke en correcte manier je paard traint waarbij je sneller en effectiever je doel bereikt. 

Get The Latest Updates

© Copyright by Ruiterbewust 2015-2021. All Rights Reserved.