Module 2: De middenhand van je paard

In de tweede module kijken we naar de bewegelijkheid van de middenhand van je paard. Omdat je als ruiter hier natuurlijk bovenop zit en de middenhand tussen de motor en de voorkant van het paard bevind is dit een belangrijke patroonzetter in het lichaam van je paard. Ik leer je wat je graag wilt zien, en voelen bij de middenhand en ook hoe jij kunt zien of de middenhand van jouw paard optimaal beweegt en functioneert. Natuurlijk vertel ik je ook wat je allemaal kunt merken als de middenhand van je paard nog niet helemaal optimaal is. 

Duur van de Module

 35 minuten

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Dit is je trainer

Janneke Zijderveld

Oprichter van Ruiterbewust waar ze actief is als therapeut voor paarden gespecialiseerd in hoofdpijn bij paarden. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld: extreme spanning, gevaarlijk gedrag en het headshaking-syndroom. 

Ze heeft inmiddels duizenden paarden en dus ook ruiters geholpen en begeleid naar een gezonde basis met het paard als Happy Athlete!


"Voorkomen is beter dan genezen" dat is haar motto en zodoende heeft ze deze online training ontwikkeld waarin ze jou als ruiter/trainer leert om blokkades in een vroegtijdig stadium te herkennen, vervolgens je tools geeft zodat jij zelf jouw paard kunt gaan ondersteunen en daarnaast ook je training aan kunt passen zodat je op een vriendelijke en correcte manier je paard traint waarbij je sneller en effectiever je doel bereikt. 

Get The Latest Updates

© Copyright by Ruiterbewust 2015-2021. All Rights Reserved.