Module 1: De achterhand van je paard

In deze eerste module gaan we kijken naar de achterhand van je paard. In iedere les laat ik je steeds één bewegingspunt zien, vertel ik je over de functie van dit punt en leer ik je hoe je ziet of iets wel/niet goed werkt en welke symptomen daar bijvoorbeeld bij horen zodat je dit ook makkelijk kunt betrekken tot je eigen paard. Bij iedere les zit een werkblad zodat jij precies kunt bijhouden wat je opvalt bij je eigen paard en welke inzichten je hebt gehaald uit de les.   

Les 1

Les 1

Enter your page description under Page Settings.

Duur van de Module

 35 minuten

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Dit is je trainer

Janneke Zijderveld

Oprichter van Ruiterbewust waar ze actief is als therapeut voor paarden gespecialiseerd in hoofdpijn bij paarden. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld: extreme spanning, gevaarlijk gedrag en het headshaking-syndroom. 

Ze heeft inmiddels duizenden paarden en dus ook ruiters geholpen en begeleid naar een gezonde basis met het paard als Happy Athlete!


"Voorkomen is beter dan genezen" dat is haar motto en zodoende heeft ze deze online training ontwikkeld waarin ze jou als ruiter/trainer leert om blokkades in een vroegtijdig stadium te herkennen, vervolgens je tools geeft zodat jij zelf jouw paard kunt gaan ondersteunen en daarnaast ook je training aan kunt passen zodat je op een vriendelijke en correcte manier je paard traint waarbij je sneller en effectiever je doel bereikt. 

Get The Latest Updates

© Copyright by Ruiterbewust 2015-2021. All Rights Reserved.